Beräknad leveranstid: 7-30 arbetsdagar!   footballsalesonline@gmail.com

10% rabatt över 729 SEK, Kupongkod: FOTBOLL

Regler & Villkor

Vänligen läs följande regler och villkor noga innan du använder webbplatsen.

Genom att använda denna webbplats, inklusive inköp av produkter från denna webbplats, eller genom att klicka på en ruta som säger att du accepterar eller samtycker till dessa villkor, ger du ditt samtycke till dessa villkor. Om du inte accepterar dessa användarvillkor, kan du bara lämna denna webbplats.

1. omfattning
Regler och villkor gäller för all användning av vår webbplats och köp av produkter via hemsidan. Genom din användning av vår webbplats eller inköp av produkter via hemsidan, godkänner du användarvillkoren. Genom att använda vår hemsida eller köpa produkter via vår hemsida, samtycker du till att avtal, meddelanden, upplysningar som vår webbplats tillhandahåller och levererar elektroniskt uppfyller alla rättsliga krav som sådana avtal, meddelanden, avslöjanden ske skriftligen.

2.
Genom att köpa en produkt som använder vår hemsida, representerar dig till vår hemsida att du är en vuxen och att du har behörighet att göra inköp. När du använder vår hemsida, är du ansvarig för att upprätthålla sekretessen för dina inloggningsuppgifter.

3. Reservationer och undantag
Produkter och priser som presenteras på denna webbplats är inte ett erbjudande att sälja varor - de är reklam för att få erbjudanden. Priserna kan ändras utan förvarning och order kan behöva ändras eller återkallas efter det att de har lämnats in via webbplatsen. vår hemsida kan behöva kontakta kunder om prisändringar eller tillgänglighetsproblem efter beställningen har lämnats in.

vår hemsida förbehåller sig rätten att ändra priser och beskrivningar för produkter som presenteras på webbplatsen när som helst utan förvarning. vår webbplats syftar till att alltid presentera den mest korrekta informationen, dock produktbeskrivningen felaktigheter, tryckfel och felprissättningar kan förekomma ibland. Sådana fel som finns i produktspecifikationerna och prissättning kommer att korrigeras när upptäckt.

I sådana fall förbehåller vår hemsida sig rätten att återkalla presenterade produkter och upphäva eller ändra order som innehåller produkter med felaktiga beskrivningar eller pris. Om ett fel i prissättningen upptäcks efter en order har lagts fram, kommer vår hemsida att försöka kontakta kunden om ordern.

4. Produkt tillgänglighet
vår webbplats försöker att presentera korrekt tillgång till alla produkter, men ett fel kan uppstå ibland. Skulle beställda produkten inte är tillgänglig, kommer vår hemsida att försöka kontakta kunden och ändra ordningen eller annullera beställningen och utfärda ett bidrag.

5. Leverans och förbehåll
Produkter beställda kommer att levereras till den adress som lämnats vid beställning, antingen genom EMS eller DHL. Du samtycker till att beställda och skickas till dig produkter förblir egendom vår webbplats tills full betalning har mottagits.